Exposities

Assemblagekunst
28 & 29 oktober 2023

Op 28 en 29 oktober vindt in atelier van de Kunstkring Woerden aan de Edisonweg 9b de expositie plaats van de assemblages die door een aantal van onze leden werden gemaakt. Het was een lang, maar ook boeiend proces om kunstenaars uit hun comfortzone te halen en te verleiden eens op een andere, ruimtelijke wijze te werken. Dat alles onder inspirerende leiding van onze gevestigde assemblagekunstenaars Jannie Maakenschijn en Cees Hoogeveen.
 
De expositie is op beide dagen open van 11.00 tot 17.00 uur.

We zien je graag op deze expositie. Er zijn ook uitnodigingen gestuurd aan het culturele veld in Woerden en omstreken. We verwachten daarom veel belangstelling van verschillende geledingen en natuurlijk van onze eigen kring van familie, vrienden en bekenden.

Om bezoekers aan te zetten tot het aandachtig bekijken van alle werkstukken zal er een Publieksprijs zijn. Zondag om 17.00 uur maken we bekend wie de prijs heeft gewonnen. Het gaat daarbij vooral om de eer en een kleine prijs.

De zeventien deelnemers zijn:
Jannie Maakenschijn, Cees Hoogeveen, Koos van den Nieuwendijk, Maria Margraf, Inge Sips, Theo Aarsen, Nelleke Kuijpers, Annelies van der Sman, Gert Jan Meijer, Lottie de Bruijn, Vera Pieterse, Harry van Nieuwkerk, Aart Sliedrecht, Carla Vermeend, Tineke Hoepman, Elvira Balla en Anneke Winsemius.

Noteer de data in je agenda en kom langs.

Klik hier voor de Affiche